Provide a translation for this content

4 posts / 0 new
Last post
Olaru
Olaru's picture
Vot in scoli

Eu nu sunt de acord sa se foloseasca salile noastre de clasa pentru votare. Uneori, lucrurile facute de noi au fost deteriorate. Consider ca scoala nu este un loc potrivit pentru astfel de actiuni ale adultilor.

Va multumesc,

Ruxandra, clasa a VIII-a, loc. Crisan, jud. Tulcea 

Costin
Costin's picture
Vot in scoli

Intr-adevar nu mi se pare normal sa se voteze in salile de clasa,insa votul trebuie exprimat deci,e nevoie de spatii amenajate special.

Cum pentru orice eveniment lipsit de importanta cateodata se construieste imediat ceva -gen concerte sau festivaluri,se pot construi si cabine de vot.Doar nu se voteaza in fiecare zi,deci se poate doar ca lipseste vointa si indemanarea.Parerea mea de copil !

Leonard
Leonard's picture
Vot in scoli

In opinia mea scoala ar trebui sa fie un loc in care se desfasoara doar ore de curs si activitati in cadrul acestora. Din punctul meu de vedere, principalele motive pentru care se voteaza in scoli sunt:

• un spatiu suficient de mare in care se poate desfasura cum trebuie votarea

• un loc pe care il stie toata lumea; este mult mai usor sa spuna ca votarea se va desfasura in scoala X, decat sa spuna ca se va desfasura la sectia Z din zona Y

In concluzie chiar daca scoala este un loc in care se pot desfasura activitati de voatare, ar trebui sa ne gandim la niste sectii speciale pentru asa ceva.

C
C's picture
Vot in scoli

Dupa parerea mea, scoala ar trebui sa intreprinda doar ore de curs sau orice tip de activitate extrascolara.Scolile nu sunt facute pentru sesiuni de votare, chiar daca reprezinta un loc destul de extins sau potrivit pentru asta.Deci cred ca ar trebui sa se faca sectii speciale pentru astfel de lucruri cum este votul.